E fain sa te indragostesti . Clar . Dar e naspa atunci cand ai in cap doar termenul de” iubit ” sau ” iubita ”  , cand tot timpul tau il dedici lui / ei si pe restul ii eviti . 

Pur si simplu i-am pus unui prieten o intrebare banala si s-a enervat .. Adica e altfel de cand e cu EA. Si nu e gelozie , nici pe departe , doar ca nu mai poti vorbi orice cu el , se enerveaza din orice. Nu stiu daca e din cauza EI sau poate exagerez eu .. dar.. ceva s-a intamplat , si-mi pare rau ca s-a ajuns aici..

Acum revenind la subiect.. consider ca lumea se schimba atunci cand se indragosteste.. unii in bine , fiind mai atenti cu ei , cu cei din jur , incercand sa faca bine .. dar altii , devin cu ” nasul pe sus ” doar pentru ca vai de mine au o / un prieten /a . So what? Nu esti singurul/singura. Adica atunci cand va indragostiti nu uitati cine sunteti , de prieteni . 8-| E de rahat situatia ..

Sau aia care atunci cand ii sageata Cupidonu’ nu stiu sa vorbeasca decat despre X sau Y , astfel incat aflii si ce culoare au chilotii respectivului/respectivei . Ok , toti am fost asa dar..totul are o masura. E jenanta faza cand lumea incepe sa te strige pe numele tipei/tipului pe care-l/o  placi . E super rusinos mai ales daca intre voi nu e nimic ..

Sau sunt acei oameni care atunci cand sunt intr-o relatie ies in oras doar cu cei cu acelasi statut. Nu vorbesc ca o tipa care-s single si vai de mine sunt vreo complexata  , doar ca unii fac asa  si e ultra aiurea . Ok , admit nici sa fii a5a roata de la caruta nu e fain dar nici sa fii lasat in casa pe motivul ca esti single . Prietenii adevarati nu fac asta . Exista prieteni adevarati ? E o alta discutie asta..

 Si ajungem la concluzia ca si „indragosteala ” are partile ei rele.. Iubiti-va mult . 

Reclame