Mereu ii auzi pe cei mai mari ” Ohh .. voi, generatia asta, sunteti total diferiti si prea rebeli ” .  Sincer ,  intr-un fel cam asa e .. dar nu-mi place sa fiu judecata impreuna cu niste copii tampiti , cretini , fara nici o idee despre viata . 

Ohh da.. si ma refer la mucosii aia de 14-15 ani care daca fumeaza o tigara  se cred mare smecheri . Pe dracu! Esti  doar un mucos ordinar care habar nu are ce-i cu el , care abia si-a facut buletinul si se da mare coios . Sunt adolescentii aia care au in cap doar tigari , alcool si sex . Ce dracu e cu voi ? Pariez ca mamica va lasa afara pana la 8 dar asa oricine poate minti  pentru a impresiona.

Astazi daca nu ai poza pe facebook ori la avatar cu Jack Daniels , nu existi ! Adica serios , cred ca generatia  viitoare va fi plina de alcoolici , violatori si vai de curul lor , caci azi toata lumea bea , fumeaza si se fute ca nebuna .

 Ceea ce e jenant este ca toate aceste povestioare vin de la niste pustoaice .. macar de-ar fi adevarate . Sau poate sunt eu prea conservatoare ? Poate ele au existat , se intampla si vor mai fi . Doar ca e aiurea.

Ok , nici generatia trecuta nu e cine stie ce faina . Nici sa porti fundite si codite la scoala nu mai este frumos. Dar parca era altceva , ieseai la un film [ In Vasluiul asta este doar un cinema si ala la dracu ! ] , la un suc  si cea mai frumoasa parte dupa mine : primeai flori : o3 . Ador florile . Cand ma gandesc la asta , imi vine in minte filmul  „Liceenii ” , partea in care Mihai ii punea flori in banca Danei . Minunat . Acum multi dintre noi n-am da 2 bani pe asa ceva . 

Acum intalnirile sunt altfel , vorbiti o luna pe messenger/facebook , apoi e MAREA INTALNIRE care se sfarseste cu un sarut si apoi sunteti impreuna . E totul bine si frumos vreo 2-3 luni apoi va futeti ca iepurii inca vreo 4-5 luni si apoi urmeaza dureroasa despartire . Nu stiu unde-i romantismul din alte vremuri , sentimentele profunde …unde s-au ratacit ? Totul se face acum cu-n scop. Sfinte Cacat 8-| . 

 Planeta o ia raznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa > . < din cauza specimenelor de pe ea ! 

Reclame