Om mai prost ca el nu am gasit . Adica el cred ca-i uraste pe toti . Dupa ce ne strica media la toti mai arunca si cate o vorba asa in scarba ” Si ce daca? Nu e problema mea ” 

Dupa ce ca termin cu 30 de secunde mai tarziu , 30 bai 30 ! Imi arunca un 8 dupa ce aveam 10,10,9 . Nu e destul ca mi-a aruncat un 3 semestru trecut? Nu , nu e destul . El e mare smecher . Are pixul si pune note . 

Alt coleg pleaca in strainatate. Toti profesorii ii pun note de trecere , el ii pune 3 , ca-i el barosan . Ai probleme?     Du-te , trateaza-le , dar nu ne freca pe noi la cap . Asta e mai nasol decat profesoara de fizica . Adica aia punea pe drept , n-aveai ce spune .  Cat stiai , atat punea . Dar nuuu .. el nu , el e mai altfel decat toti . Si poti sa-ti repari media?N-ai sanse. Ai nota 8 , deja esti un cacat in ochii lui . Iti mai arunca un 9 in scarba sau un 7.. chiar 6. Ca doar el e cineva.  Normal .. 

Altele nu vin la ore tot semestrul . Ok doua dintre ele au avut probleme de sanatate , inteleg , dar una ? Aaa da , o ardea prin Admiral bine mersi , si noi stateam la ore . Acum vine si ea la ore si poc are note mari ! M-am saturat de nedreptate ! Mi-a ajuns pana in gat . Daca esti corect , fii pana la capat. Adica , daca mama lui mai traieste sa-i dea cineva cu ceva in cap ca a nascut o asemenea greseala  ! 

 Deci o sa am un week-end minunat . Unii ar zice ca e doar o nota si ca nu ar trebui sa ma oftic .. dar cand vezi ca ti se face o URIASA NEDREPTATE ..iti ies fire albe. Am imbatranit 50 de ani in ultimele 2 ore . Prea multe griji. 

Sper ca draga mea coleguta sa termine semestrul cu o nota cat mai mare , doar deh ,  saraca fata , a avut atatea probleme .. nu e ea vinovata ca a lipsit , nu , evident ca nu .  Si sper ca asa sa fie la toate materiile . Si nu suna ca si cum as fi complexata sau mi-ar fi ciuda , deloc , trebuie sa accept realitatea ca se fac favoritisme . Ok , sper ca tata in urmatorul an sa fie bancher sa vina cu sacosica la scoala sau vad eu . Solutii sunt . Sau poate o sa arat si eu provocator ca si coleguta mea draga A. Ceva trebuie facut . Are noroc tipa . 

 Nu stiam ca e avantajos acum sa umblii prin 10 masini straine ..Draga domnule nu-ti doresc decat binele ! Pe dracu! Sa mori in chinuri , cacat cu ochi ce esti ! Analfabet imputit ! 

Poate avem ” ghinionul” si da „accidental ” vreo masina peste tine ! Vai de mine si de mine cata rautate . Mori ! 

Anunțuri