Zilele de luni niciodata nu-s bine primite . Incepe o noua saptamana , scoala, serviciu , lucrari , caldura , lene , somn. Dar ca ziua asta de luni chit ca nu a mai fost una pana acum de cand sunt in liceu . 

 Atmosfera era  ” incendiara ” de la prima ora , dar spiritele erau calme . Insa , in pauza de la 2 la 3 A INCEPUT! In 2 ani de liceu nu am mai auzit atatea tipete si jigniri deodata. Toata lumea tipa la toata lumea.. Era un haos total . E super bine cand esti spectator , dar rau sa fii si in pielea lor . 

 Deci cred ca tot liceul a auzit desi se sustinea proba ora la BAC un etaj mai jos , nu degeaba a si venit domnul profesor de romana . ^.^ Toata lumea era cu nervii la pamanttttt si a fost PANICA PANICA PANICA ! 

 Oricum , acum clasa e impartita in 2 tabere . Gata cu prieteniile , dragalasenia , o perioada . Si maine avem geografia , alte explicatii , alt scandal . Sincer ne-a ajuns . Oricum totul se va rezolva .Trebuie sa se mai suporte inca 2 ani. Doar nu o sa-si scoata ochii pana la finalul liceului .. Ori, cine stie? 

 Clar ca acest scandal ne-a facut ziua ! A fost groaznic  . Dupa ce ca erau peste 30 de grade in clasa aia veneau tipete si din toate directiile . O zi  ” perfecta ” de luni .  

 Tipete , plansete , bocete , urlete , jigniri , suparari , SCANDAAAAAL .  > . < 

 Sper ca totul sa se rezolve imediat . Suntem ca un vulcan . Vorba unui coleg ” O clasa furtunoasa ” ori ” Amintiri de la 10 E ” 

Reclame