Nu stiu voua, dar mie imi este super frica de moarte . Pentru mine e ceva super ingrozitor . 

Nu ma imaginez imbatranind . Acest fapt e imposibil . Nu pot sa ma gandesc ca intr-o zi voi fi batrana,  ca nu voi mai avea atata energie , ca pielea mea se va increti , ca ma voi misca incet ,  voi pierde toata ziua intr-un pat butonand o telecomanda asteptand sa ma viziteze copii si nepotii . Nuuuuuuuuuuuuuuuu ! 

Nu concep viata fara anumite persoane : familia , Denisa, prietenii.. Va fi super greu . Cand eram mica imi doream ca toata lumea sa moara o data , ca sa nu sufere nimeni ! Ii admir pe cei care trec peste decesul unei persoane importante , sunt eroi !

Unele persoane merita sa moara , intr-adevar , criminalii , dictatorii si altii ca ei . Dar.. daca un om duce o viata corecta, facand sacrificii pentru a-i fi bine , de ce la un moment dat i se fura fericirea de a trai ? Unde se duc persoanele dupa ce mor? Multi zic ca-n rai sau in iad. Ati fost acolo? Lasati balivernele . Trupul in pamant , corect , dar sufleeeeetuuuuul ? Cand se va sfarsi lumeaaaaaa? Daca va mai dura inca 73 de miliarde de ani ? Ce vom face pana atuuuuuuunci?

 Lumea e prea frumoasa pentru a fi parasita . Oricate greutati ai avea , a te sinucide  e un act de lasitate . Un rasarit , muzica , familia , iubirea , ploaia de primavara, cerul instelat , ciocolata sunt cateva lucruri care ar trebui sa schimbe hotararea celor ce au aceste dorinte morbide.

Poate pana voi imbatrani , se va gasi un leac de nemurire . Cine stie? Stiinta se dezvolta rapid !

Reclame