Imagine

Baiiii in sfarsit a venit si mult asteptata vara . O sa fie doar statusuri de genul ” A venit varaaaaa ” ” Varaaaaa ”  ” Vacanta ” . Plictiiiiisiiiiiiiiitor . 

O sa fie entuziasmul asta circa o luna . Dupa o sa inceapa lumea sa se plictiseasca .. ca vor inapoi la scoala , ca le este dor de colegi , blablablablaaaaaaa ! Puteti iesi cu ei in timpul liber , nu neaparat trebuie sa stati la scoala . 

 Vacanta asta va trece nu repede , suuuuuuper repede si o sa zic la sfarsit  : ” Ce naiba am facut in aproape 3 luni de zile?!”

La scoala a fost o calduraaaaaaaa . Doamne Dumnezeule  ! Unele fete erau asa faine imbracate , nici prea provocator nici prea naspa . Dar altele . Wtf ?! Erau atat de impopotonate , zici ca se duceau la nunta . 

 Si a fost o super faza , ultra penibila , penala si vai de ea. O boboaca se plangea de mama focului , mai avea un pic si se dadea peste cap ca de ce la media ei colosala de 8,50 i-a dat mentiune ? Adica stati un pic , nu  v-a fost rusine? Serios , ii trebuia si coronita , poate vreo statuie , gen .. Fetita si-a dat silinta. Ce sa mai zica A. ca la media de 9,50 i-a dat premiul 3?! Serios , acum , unele isi dau atata importanta . Nu o sa dorm la noapte de suparare . O sa ma framante ideea ca fetita , saraca , n-a luat premiul 3 😦 ! 

Oricum , aveam nevoie de o vacanta , sa pot dormi pana la 11,12 fara griji si fara sa-mi tarasc corpul la scoala , sa am teme si alte din astea . Sper sa fie o vara plina . Poate Jegston aka Denisa are vreun gand , macar unul ratacit, vai de capul lui sa nu treaca prin Romanica , ca e foc si para. 

 Aahh , si-s copilele astea care scriu ce-au visat azi noapte . Au in cap numa’ destrabalare , bautura, droguri , tigari , alea alea . Ce fete rele ! Vai de mine si de mine . 

 O vacanta placuta tutuuuuuuror !