Imagine

  Ce ma dezgusta pustii aia care din orice prostie spun ” Vaii , vreau sa mor , viata mea nu mai are niciun sens ” . Care isi distrug viata cu diferite substante, droguri , bauturi si toate alea . Aia care dupa o despartire sunt in stare sa se si omoare de dor si atata suferinta.Vai de mine , ii vezi taindu-si venele , se mutileaza si alte rahaturi de genul .

  Poza de mai sus pur si simplu m-a impresionat , facandu-ma sa ma simt super prost ca sufera atat.  E cea mai trista poza vazuta vreodata . Ea nu poate avea o viata ca oricare altcineva . De mica e nevoita sa ia un pumn de pastile , sa faca einspe mii de analize si sa auda in jurul ei cat timp mai are de trait . 

  Ea nu-si poate trai copilaria ca oricare alt copil , nu poate iesi afara , zambind la soare . Nu se poate juca ca toti ceilalti . Nu , pentru ca mereu va fi discriminata si indepartata doar pentru ca-i altfel , multi nestiind prin ce trece . Multi oameni nu stiu sa traiasca , ei doar exista si atat . Majoritatea are o viziune gresita asupra vietii  , parerea mea . 

 In final, bucurati-va de viata ca doar una aveti uitand toate supararile de moment !

Reclame