De multe ori aud persoane zicand ” Sunt fericita ” , ” Tu esti fericirea mea ” Si cand va despartiti nu mai e . Tstststsss..

  Dar ce-i aia fericire? E o stare de moment ? Atunci cand simti ca totul e bine si nimic sau nimeni nu poate interveni? Cand ai ceea ce-ti doresti ? Cand esti indragostit/a ? Cand esti sanatos? Cand ai bani ? 

   Nu stiu daca am fost vreodata fericita cu adevarat. Adica sa zic ” Bai sunt fericita ” . Cel putin din clasa a6a pana acum , nu . Au fost doar stari de moment care cum au venit au si plecat . 

  Cel putin nu cred ca o sa fiu fericita pana nu inteleg ce-i aia . Da, prea rational stiu . Ar trebui sa ma bucur de moment . Sa ma ia valul . Serios ? Cam greu . 

 O prietena spunea ” Daca va fi sa fiu cu X, as fi cea mai fericita fata din lume ” . Si indragostitul asta e de moment cred . Daca nu-ti acorda atentie sau nu te vrea , tot iti trece o data. Sau chiar daca esti cu cineva tot va despartiti la un moment dat , mai ales la varsta asta . Sau cine stie , poate-l gasesti pe Fat Frumos si va merge . Depinde si de persoana . 

 Pentru mine fericirea nu consta in asta . Adica m-as bucura .. in caz de.. dar nu , nu stiu daca atunci as fi fericita. 

 Poate ca sa fii fericit e important sa ai familia aproape si sanatate . Ca restul cred ca vin de la sine . 

Probabil sunt eu prea serioasa si nu stiu sa fiu ” fericita ” . Habar n-am . Fericirea nu exista. 

 

Anunțuri