Imagine 

   In ultimele luni,saptamani,zile,ore, secunde ne-a fost umplut capul cu POLITICA ! Nu ai ce sa vezi la televizor decat Basescu , Antonescu si Ponta !!!

   Nu pot spune ca-s PRO Basescu dar in niciun caz nu voi fi PRO PSD ! 

   Adica intr-un fel nu e OK , ca a taiat salariile si pensiile , care si asa sunt mici . E adevarat ! Si salariile marilor ” bastani ” sunt neatinse si bine mersi . Dar a evitat ceea ce este acum in Spania ori Grecia , spre exemplu. 

   Ceea ce ma oftica cel mai tare este ca acum 4 ani PSD-ul era huiduit si acum e bun ?! Dar asa-i romanul . Daca nu e alba  e neagra . Romanului daca-i dai un kilogram de zahar si un litru de ulei il ai la degetul mic . Da , pentru ca-n Romania se traieste greu . 

   Si ce mi se pare nu penibil ci josnic e atitudinea USL-ului . Vor toata puterea . Atatia ani au stat in opozitie , si ce sa le faci  , s-au saturat si ei ! Si cu referendumul asta sunt atat de disperati sa puna mana pe putere incat s-au gandit ei sa-l faca de 2-3 zile astfel incat sa forteze lumea sa voteze precum doresc ei . 

   Din partea mea sa-l faca referendumul si 3 luni , pana in toamna , poate atunci vor fi multumiti . Sunt ahtiati dupa putere ! Si faza nasoala dupa mine este ca majoritatea batraniilor tine cu PSD-ul . Intr-un fel era de asteptat pentru ca au crescut in regimul comunist , unii chiar au dus-o bine si s-au obisnuit asa .  

   Doar tinerii ce sunt mai descuiati la minte ! Stiti ce nu inteleg ? De ce in celelalte regiuni ale Romaniei lumea gandeste altfel ? De ce Vasluiul e condus de 20 de ani de aceeasi oameni ? DE CE ? Ba , cu Pavel n-am nimic , a facut ceva cu orasul asta , intr-adevar , dar.. nici bine nu s-au terminat alegerile si ghiciti ce , s-ar putea sa se scumpeasca apa ! Dadada, apa chioara ! 

   Cam asta-i si cu politica . Nu cred ca Base’ mai are vreo sansa . Dar fac pariu ca o sa-l plangem dupa ! Ca n-o sa vina Ponta cu ai lui si o sa fie totul lapte si miere ! Dar asa-i romanul ! N-ai ce face ! 

    O zi buna ! 

Imagine

Reclame