Prezenta la referendum 46,23 % ! 

   Cred ca o sa-mi explodeze capul de nervi de la atata politica , sincer ! 

   Dimineata m-a trezit domnu’ Ponta , sa-i traiasca familia ! Avea un discurs pompos , la Antena 3 , desigur , singura televiziune care-i pupa-n dos ! Se plangea ca vai de mine si de mine , au votat peste 80 % „DA” si votul ar trebui validat. AR TREBUI 

  Adica , gata fratilorrr , vi s-a dusssss . E PA PA PA PA PA ! Acceptati infrangerea. Asa cum Base’ a acceptat sa fie jignit de orice pupincurist ca Badea ori Gadea, asa si voi . Antonescu spunea sus si tare ca daca Basescu nu e demis , isi da demisia . So ? Pleaca baaaaaaaaiiiiii , du-te tare  ca esti ca un ghimpe in coaste ! 

   Iliescu declara sus si tare azi pe la televizor ” Basescu ar trebui sa-si dea demisia si referendumul sa fie validat ” . Doamne fereste ! Tocmai el vorbeste? Dar a uitat lumea ce a facut dupa ’89? Ba,  ce popor de pupincuristi suntem . Doar la noi . Cum poti sa-i ceri lui parerea? Doar nu o sa zica el ” Doamnelor si domnilor acceptam infrangerea, asta e ! ” 

  Democratiaaaa… D-E-M-O-C-R-A-T-I-A a inviiins ! A fost prea de tot , vroiau totul deodata. Ponta spunea ” Sa asteptam decizia Curtii Constitutionale ” . Aha , acum aia e buna ? Dar nu vroiai matale s-o desfiintezi ? Nu erai tu cumva vreun Hercule ?  

  Ma dezgusta intr-un hal atitudinea lor incattt .. Dumnezeule , imi vine sa-mi iau drumul si sa plec in lumea mea . Sper sa inceteze intr-un final acest circ . 

  Ce declara PNL-ul ” 

„- În ciuda boicotului dictat de PDL și a imixtiunii nepermise a lui Viktor Orban în viața noastră politică internă, românii au ieșit masiv la vot pentru a-și exprima opțiunea.

– Este evident că Traian Băsescu nu mai are nici un fel de legitimitate și nu se mai poate întoarce la Cotroceni, ignorând votul a 8 milioane de români. Niciodată o acțiune politică n-a avut o susținere atât de mare.

– Este o înfrângere devastatoare a lui Traian Băsescu, care nu poate fi acoperită de nici un artificiu procedural.

– Din punct de vedere politic, Traian Băsescu este demis.

– PDL a viciat în mod deliberat votul și participarea, prin boicotarea referendumului.

– Referendumul s-a desfășurat respectarea regulilor democratice. Acest lucru a infirmat încă o dată acuzațiile aberante și mincioase pe care propaganda PDL le-a adus în zilele precedente, tema iresponsabilă a „loviturii de stat” și teoria fraudării, care trebuiau să justifice agățatul cu orice preț de putere al lui Traian Băsescu și a grupării din jurul său.

– În nici un stat european și în nicio țară democratică un președinte sau lider politic nu își oprește cetățenii să-și exprime voința politică.

– Avem o responsabilitate față de cei 8 milioane de români pe care îi reprezentăm și al căror mesaj a fost cât se poate de clar.

– Nimeni nu are dreptul să ignore și sfideze voința celor 8 milioane.” 

  BAI ma lasi ? Din 18 milioane de oameni cu drept de vot au votat doar 8 . Asa si ? Nu v-au iesit 50 % + 1 asa ca luati-va talpasita . Nu v-a iesit . RESEMNATI-VA !   

  Il mai suportati pe Base’ inca 2 ani . Hai ca puteti . Da, inteleg , de  8 ani n-ati pus mana pe niciun ban , sunteti disperati dupa putere, dupa avere , dar rezistati .. ” sper ” sa  va vina si vremea voastra. Da de unde . MURITI ! 

Reclame