Uite ca s-a dus si a doua zi de spectacoooool . 

   A fost frumos , sa zicem . Desigur , aceleasi specimene cu cate un pahar de bere in mana.. Ei sunt intocmai ca niste soricei ametiti de un bob de strugure care striga dupa” Unde e pisica ma ? unde e ? O sa-i arat eu ei ” . Penibil. Oh si sa nu uitam de niste „jm3k3r@$1” care au pus mana de la mana si au cumparat un trabucccccc. Bai tata , erau divini . N-aveai treaba. 

  Au cantat niste copilasi din Vaslui , frumos . Chiar aveau voce fetitele alea.. Dupa a venit si marea prezentarea de moda..Fetele erau dragute… normal , baietii si-au clatit si ei ochii dupa atata fap fap fap . Bine , nu toti . Unii . Erau unii langa noi .. „VAIIIIII CE BUNA ESTIII , MAMA CE TE-AS .. BEEEEEEEPPPP” . In fine . Parca nu mai vazusera o fata . Totusi prezentari de moda cu baieti , pe cand ?! 😀

   A fost si marele concurs de baut bere.. Nicu sau cum l-o fi chemand pe un pusti de 18 ani.. a vrut sa arate si el ca e si el barbat.. Dupa a2a doza a vomitat in palma. . Haide mai baietas, pentru 2-3 doze moca sa te faci de rahat in fata a juma’ de oras ? 

  Si a venit si Raluka . Bai nu a cantat rau .. doar ca erau niste fete langa mine.. urlau de mama focului , de parca venise nu stiu cine .. Ca sa nu uitam , de toti copii pana in 10 ani , care s-au dus dupa  gard si urlau de mama focului..Raluka a atins-o pe var’mea si era in culmea fericirii . E mica si ea… 

  Oricum Raluka a cantat fain , dar nu cred ca ea a atras atentia… ci dansatorii ei . Lili i-a fascinat pe baieti .. iar Cristi , pe noi , reprezentantele sexului frumos . Putin , dansurile erau cam perverse , dar asta se cere acum..

  Momentul mult asteptat venisssssssssssssseeeee ! ZDOB SI ZDUUUUUBBBBB ! Au cantattttttt suuper . A fost o atmosfera teribiiiiiila ! :DToti , de orice varsta , sunt sigura ca s-au simtit bine .. Ce sa mai , a fost minunat . 

  Oricum , nu stiu cati tineri o sa fie in seara asta.. cred ca o sa ocupe toate terasele posibile intrucat nu-i vad pe multi ingramadindu-se la o hora .. in fine . DISTRACTIE PLACUTA 😀 ! 

Reclame