Hahahhahahahahahhahahahahhaahhahahha ! 

 Cine a pierduttt? CINEEEEEEE ? Nea’ Antonescu ! Daca-i prost , da prost nu asa.. N-au avut rabdare inca 2 ani , nu nene , ei sunt disperati dupa putere, dupa bani ! 

  Ma uitam la televizor .. si una cica ” plangea ” ca nu se poate asa ceva.. sa se intoarca Basescu , sa se faca revolutie ” Du-te fa si te c’ca si nu ne plictisi atat ! ” De parca ai iesi tu in strada.. cati bani ti-au dat aia sa „plangi” ? ” VAI AM O PENSIE DE 3-4 MILIOANE” Si ? Vrei marea cu sarea? Da USL-ul cat au fost la putere de ce ceapa ta nu ti-a marit pensia ? Zi-mi de ce? Ca nu le pasa penibilo , de aia ! Cati bani ti-a dat Antena 3 ? De cate ori pe zi il lingi pe Voiculescu in fund ? 

  Nu stiu fratilor cum pot fi unii atat de penibili . Pentru un ban sa se injoseasca in halul asta. Ochii mari si vedeti ce disperati sunt astia de la USL. Adica vroiau sa scoata 2-3 milioane de oameni de pe liste ca sa le iasa lor miscarea ! Nu , tatica . Mai exista si legi si corectitudine in tara asta . 

  In primul rand , dupa mine Antonescu nu trebuia sa se bage in campania pentru referendum . El era presedinte interimar .. trebuia sa-i lase pe altii . Dar aici s-a vazut cat poate fi de disperat .. dupa putere. Ti s-a dus tata , gata , du-te acasa . Si stai un pic ” Daca Basescu se intoarce, eu imi dau demisia ” . Astept cu sufletul la gura sa-ti dai demisia. Da ce , tu esti barbat ? Sa ai curajul asta? Tu esti doar un las comunist ca tot restu’ .. 

  Stiu , o sa zica toti ” Ne-a taiat din salarii , din pensii ” Dadada, stiu . Acelasi text . Dar a evitat ceea ce se intampla cu alte tari acum . Dar romanul daca e intaratat putin si i se mai da si vreo 50 de lei , e prietenul tau si spune verzi si uscate despre altul . 

  Oricum Ponta mai sta pana in noiembrie .. cat mai are , dar dupa dispare si asta. Deci , astept demisia lui Antonescu si sa iasa din politica . Afara cu comunistii ! 

  Si diseara va fi doliu la Antena 3 : Badea, Ciutacu si toata gasca vor plange si vor aduce einspe mii de oameni in platou care se vor plange de vietilor lor amarate ca sa arate poporului ca BASESCU E VINOVAT ! Mi-e greata de ei . Dar in acelasi timp ma amuza . Ohh da .. e perfect ! Abia astept sa  vad suferinta din ochii vostri de pupincuristi ! Hahaha , sunt atat de rea . Muriti ! 😀 

  Hahahhaa , o zi buna ! 😀 

Reclame