Si eu ma uitam la serialul asta… dar ce scrie mai jos e cam adevarat , plus ca erau atat de multe cantece, incat din 60 de minute de film , 40 de minute cantau aia . Si sa nu uitam de toate CONCERTELE LALA BAND.. BLABLABLA.. nu ne pasa . E DOAR UN FILM . ATATEA pagini pe facebook despre ei… strica tot filmul . 

  Logica in seriale:
~Editia Pariu cu viata~
*aceasta chestie este un pamflet, trateaza-l cu seriozitate*

Cum de nu moare nimeni in Pariu cu viata in afara de fetita de 12 ani care devine fantoma din halucinatiile lu omu ala care a omorat-o?! o_O
Ei bine, personajele serialului mai sus numit sunt zeitati care incalca legile bunului simt. Se dau urmatoarele situatii in care personajele „bazate pe i
ntamplari reale” (nu stiam ca mitologia greaca este adevarata) sfideaza moartea:

A)Deci il avem pe personajul masculin principal, care:
1. A fost injunghiat in inima si nu a murit.
2. A cazut in cap si a stat in coma, dar a fost salvat de Mos Craciun.
3. A orbit si dupa o saptamana si-a revenit.
4. A fost inecat intr-un jacuzzi si nu a murit.
5. A facut accident de masina, dar a fost scos inainte sa explodeze.

B) O avem pe maica-sa. Care a avut cancer si nu a facut nimic sa se trateze. SI S-A VINDECAT MIRACULOS.

C) Il avem pe cel cunoscut sub numele de Vlad, care a fost impuscat in piept si nu a murit chiar daca a stat mai multe ore intr-o balta de sange. El s-a trezit din morti de trei ori, fiind salvat de puterea iubirii si de un cantec awkward, cantat in fata unui criminal in serie.

D) Apoi o avem pe Adela Popescu, care a fost impuscata in cap. Nu a murit, dar a ramas surda. A fost aproape impuscata din nou si i-a revenit auzul, yaaay.

E) Apoi il avem pe drogatul care se drogheaza. A intrat in coma de droguri de mai multe ori. Si s-a trezit! :O

F) Apoi o avem pe Anca. Ea a baut Cola, si apoi a facut infarct la bal, in timp ce canta cantecul cu curcubeul. Si nu a murit.

G) Sora ei, Ioana, care defapt nu stia ca e sora ei, i-a dat un rinichi. Dar in timpul transplantului, biata Ioana a facut stop cardiac. Stiti de ce a supravietuit? Pentru ca fantoma ei a cantat un cantec pe un camp! Sweet.

H) Baiatul neimportant care danseaza noaptea in parc vrea sa isi impresioneze iubita. Si nu gaseste un mod mai inspirat, asa ca se arunca peste o balustrada. Si ramane paralizat. Asta nu isi revine prin minune, dar totusi, a cazut de la doi metri, GODDAMNIT =))

I) Aici nu e vorba de un personaj, ci de un fun fact: Mai mult de jumatate din momentele muzicale se intampla in visele sau halucinatiile personajelor o_O

SCENARISTELE LOVE LOGIC. 

Via Daniel Pirvan

Anunțuri