1. Pitipoanca si cocalarul – relatia care se bazeaza pe ” interes ” . Ea vrea doar bani si atentie si el vrea doar sex .

Atunci cand ies in oras , se imbraca cu cele mai bune haine , alea de  ” oras ” 3 kg de parfum , 20.000 de bijuterii de ” haur ” ca sa vada lumea ca fetita are si nelipsitii ochelari de soare indiferent de vreme !

2. Tipa desteapta si popularul – relatia asta e tot din interes, popularul arata super bine dar e prost de bubuie iar tipa desteapta e folosita facandu-i temele , ajutandu-l pe aici , pe dincolo , multumindu-se cu mici atentie din partea lui desi stie ca mai are inca 3 domnisoare.

3.Tipii destepti – ii vezi manifestandu-si dragostea prin poeme scrise de niste scriitori cu care nu ti-ai intersectat niciodata ochii , cei ce fac calatorii de studii , care au doar note bune dar sunt de ani si ani impreuna XD !

4.Normalul si disperata – tipa super geloasa si posesiva , care suna din 5 in 5 minute ; ii stie parola de pe facebook, blog, messenger , telefon , twitter , tumblr ,  email . msn nu-l lasa sa respireeeeeee !

5.Normala si disperatul –  varianta masculina a ” disperatei ” . Tipul se comporta uneori si violent . Ca sa nu uitam ca-si considera partenera drept o masina de sex.

6.EL si l*ba relatia perfecta. Niciodata nu se vor desparti . El va fi mereu satisfacut si fericiiiit ! Ea nu se poate plange si mereu ii va face de mancare !

7.Internautii – Cei care vor sa-si arate iubirea cu orice preeet. Pe facebook , messenger, prin diverse poze , mesaje , telefoane , cadouri . Vorbesc unul despre celalalt mereeeeeeeeu .

8.Pisicoasa”– probabil va ganditi la cu totul altceva cand e vorba despre acest ” adjectiv ” ; DAR nu .. este fata.. FOREVER ALONE dar cu 945858 de pisicuteeee !

9.Romanticii-acesti indragostiti cand se gasesc.. nimeni si nimic nu-i poate desparti .. ! Declaratii , flori , momente superbe petrecute impreuna ! Vacante , plimbari .. totul e perfect pentru ei !

10.Nimfomanii-bai astia ori se iubesc ori nu ! Sunt in stare sa o faca oriunde,oricand si cam… cu ORICINE ! Cand ii apuca.. fugi din calea lor ! Pe banci in parcuri , pe/in masini , pe/sub pat , in fan , in apa.. Ce sa mai ! Iubirea-i mare mare mare !

11.Fake-oșii-cei care sunt intr-o relatie de o ora/zi/saptamana/luna dar se iubessssssssssc de mama focului ! Declaratii peste declaratii , lucruri siropoase= DIABET ! Si majoritatea are 13-14-15 ani !

12.Kilometroșii-iubaretii de la distantaaaa ! Inainte , credeam si eu in relatii de genul . Acum .. doar vorbe prin cablu ! Trebuie neaparat sa-si posteze pe facebook cat de mult se iubesc , sa se taguiasca in diverse poze cu indragostiti ; sa-si trimita mesaje non-stop si sa se vada daca e distanta mare macar de 2 ori pe an ! Iar atunci cand se vad juma’ de oras tre’ sa afle !

13Necrofilii– ce sa comentez ? Disperati . Le lipseste o doagaaa !

14-Boșorofile-tinerele profitoare care sunt in stare sa fie si cu unul de 90 de ani , unul pe patul de moarte .. doar pentru bani .  Mi se par cele mai penibile si cele mai josnice fiinteee !

15.Gamerii-aia care au o relatie cu jocurile lor . Cu ” femeile ” lor virtualeeeeee.

16.Cuplurile de gay/lesbience  – sunt din ce in ce mai numeroase .