Fratilorrrrrrr a venit balciuuuuuuuul ! Oficial , perioada 1-8 septembrie !  ieiiiiiii . Fericire mareeeeee . Uhuuuuuuu . 

       Sa revenim . Balciul ? La fel ca-n fiecare an . In primele zile toti pustii o sa se duca se holbeze , gura-casca pe acolo de parca n-ar fi aceleasi lucruri ca-n fiecare an . 

     Aceeasi – oameni 

                 -fumul de mici din carne de caine ce-ti inconjoara trupul.. ;

                -aceleasi gogosi cu 50 de kile de ulei .. ;

                – acelasi balci . 

   Si nu sunt total impotriva balciului doar ca ma dispera anumiti oameni . Aia care trebuie neaparat sa se duca la balci.Adica stati fratilor , e balci ? Aaa  , pai nu putemmm lipsiiii . Nu taicaaa. Luam toata familia , catel  , purcel si mergem maica la balci . Pai da se poate ? 

   Aia care au buget separaaatttt pentru balci . Strang bani inca din mai-iunie . Rup de la gura copiilor , oriceee doar doar sa mearga la balci. Sa-l vada vecinul , vecina . Pai da cum ? Sa se faca el de ras? Eiha.. 

  Bai nene daca nu mananci un mic si nu bei o bere in balci  … nu existiiiii . Nu , nuu ! 

  Nici nu stiu daca voi merge.. poate in ultima zi.. desi ma tem ca va fi cel mai aglomeraaaaaaaaaatttttt .. E sambata, oamenii dupa-amiaza si seara sunt liberiiii si o sa fim ca sardineleeeeeee ! 

    Cu ocazia balciului presupun ca se vor infiripa si cateva relatii . . sau vor fi doar pe perioada balciului . Stiti , unele au nevoie de sponsori .. 

Ohh si daca mai si plouaa.. va fi si mult iubitul norooiiiiii .. da perfeeeeeeeeecttt .. 

     ieiiii … mare bucurie .. serios , o zi faina s-aveti .. >.< 

Anunțuri