Nu cred c-am mai vazut niste disperati mai mari . 

   Orice se intampla in tara asta e vina lui BASESCU ! Nu e ora in care o stire despre Base’ sa nu se strecoare ! 

   In contractul pe care-l au oamenii de acolo au o regula care nu poate fi incalcata : 67/24 Voiculescu trebuie lins in cur ! Mi-l si imaginez pe Badea ” Domnule  Voiculescu .. astazi ce buca preferati sa v-o spal ? M-am experimentat. Acum o fac de la dreapta la stanga.. O sa va simtiti ca in al 9 lea cer.. garantatt !! ” 

  Ba fratilor , inteleg .. poate Base’ nu e cel mai ok om .. dar nu mai fiti asa pe fata disperati . Adica , s-a maritat Elena Basescu , asa si ? Ti-a luat tie de la gura sa-si faca ea nunta ? Nu , atunci  nu mai manca  rahat ca ultimul retard ! 

  Se uita tata la televizor .. si ma cheama si ce vad ” PETRECERE CU 843 DE INVITATI : NORMALITATE SAU SFIDARE ? ” Nuuuu .. trebuia sa si-o faca intr-un ghetou , sa ia niste covrigi si gata.. nunta . Hai sa nu facem o drama ca in orice tara , copii presedintelui sunt urmariti de presa si orice nunta e mediatizata.. Normal ca au invitat atatea persoane .. doar e fiica presedintelui. Tac’su se cunoaste cu cei mai importanti oameni din stat. Dar nu .. noua ne place sa iesim ca uleiul deasupra si sa gasim ceva in neregula .

  Tot o ard ca vai in tara asta se traieste greu si ca oamenii n-au ce manca si Basescu o arde cu aproape 900 de invitati . Atunci de ce ceapa ma-tii nu il pui pe Voiculescu sa faca acte de caritate daca nu mai poate el de grija oamenilor ? La munca tu-va-n.. ! Nu orice rapanos care nu are chef sa munceasca , el e boss si ii plac doar smecheriile sa cearsasca prin Franta, Anglia , Spania , Germania si sa-si faca castele cu 7545 de turnulete si sa mai ia si ajutor social ! 

  Sunteti penibili in ultimul hal . Da Antonescu c-o arde in Italia si nici macar n-a avut curajul sa predea mandatul cum e bai gaozarilor ? CUM E ? Da Ponta ca o arde prin Africa de Sud ? Da  ce vreti ma ? E fata lui , banii lui , face ce vrea el . Normalll .. pai da cum sa nu fiti in starea asta de prostie acuta daca Voiculescu anunta ca vrea iar demiterea lui Basescu ? Da Voiculescu e curat ca lacrima ? Uitati-va in propria gradina apoi improscati cu noroi ,  oameni de nimic ! 

   Si nu inteleg cum unii il pot suporta pe Badea.. inainte era altfel acum. . mi-e greata , dar asta e alta poveste , promit ca o sa scriu si despre asta . Sfatul meu : De Duminica pana Vineri pe B1 de la orele 23 :00 . Lumea lui Banciu . Ala e corect.. nu un pupincurist penal . Haters gonna hate ! 

   Si sa nu uit .. meciul care incepe saptamana asta si se termina saptamana viitoare ; Viitorul Constanta- Fc. Vaslui! Hai Vasluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiii !