Urasc oamenii falsi . Ii destest . Imi vine sa-i ucid. De fapt , sa-i vad murind si nu i-as ajuta. Poate chiar i-as ajuta sa-si ia ramas bun de la lumea asta mai devreme si asa fac umbra pamantului degeaba ! 

 Fetele alea care toata ziua stau bot in bot .. ” si vaiii ce frumii estii , ce-mi place bluza ta , camasa , fusta.. oh vai ce pantaloni frumosi aiii ! ” . La cat de pupincuriste sunt unele ar fi in stare sa zica ” CE MUCI MOI AI ASTAZI ❤ . SUNT MINUNATI . POT SA-I IMPRUMUT ? ” 

 O-R-I-B-I-L !!!!

E super aiurea.. la suprafata  ” lugu lugu ”  si pe la spate sunteti in stare sa va criticati si coltul de unghie ! 

Astea-s mai rau decat cuplurile de adolescenti . >.< 

Nu cred in prieteniile voastre , toata ziua ” XOXOXOXOXOXO BFF  ” .. apoi va scoateti ochii ca nu te-a ajutat la nu stiu ce tema/proiect sau ca nu a fost cu tine sa-ti iei slachi moderni de plaja.  

De ce sa ai 595868 de prieteni ?Cu ce va incalzeste? De ce toata lumea cauta anturaj ? Va face o deosebita placere sa socializati cu oricine?E buna socializarea dar incercati sa fiti VOI. Adica.. stiu ca nu e bine sa judeci o carte dupa coperta, dar sunt de ajuns 2-3 gesturi ca sa-ti dai seama ce fel de persoana e .  Crezi ca o sa te ajute macar jumate din ei cand o sa ai nevoie ? NU ! 1-2 acolo buni si ajunge ! 

Pentru unii dintre voi e ” cul ” sa zici sunt prieten/a si cu X, Y , Z de parca ati castiga cate 10.000 euro la fiecare prieten adaugat.

Oricum e doar parerea mea . 

 Aiurea, aiurea , aiureaaaa .. 

O mica dedicatie : 

dar merge si asta.. asa ca pentru o seara de luni perfecta 

Reclame