Nu stiu cati dintre voi stiu dar ieri s-a implinit un an de la teribilul accident in care Serban Huidiu a omorat 3 oameni !

Stiu ca nu a planificat, DOAMNE FERESTE !

Dar asfaltul era umed iar nenea Huidu a zis sa intre pe contrasens si sa-l depaseasca pentru ca el e boss si oricum nu pateste nimic ca-i vedeta. Si cum a fost ? Intocmai . 

Serios ? Daca unul fura o gaina primeste 20 de ani de inchisoare. Poate a furat gaina aia ca are 50 de purandei si sa-i hraneasca.  Ok, nu incurajez furtul dar e o biata gaina .. 1 luna , 2  hai jumatate de an dar.. pana la 15-20 de ani ?! Iar altii ca ucid 2 ani si jumatate dar cu suspendare? 

Ia sa fi facut un om OBISNUIT asta .. vai mama , 49857885 de ani daca s-ar fi putut . 

Legile sunt aiurea. De fapt noi ne miram de legile noastre dar alea din Norvegia sunt si mai si . „Celebrul caz ” in care un nebun a omorat 70 de oameni , parca,  printre care si o romanca poate primi doar pana la 20 de ani , pentru ca atat e maximul .. sau sa fie internat intr-un spital. 

De ce ne miram ? As vrea sa fie ca-n America frate ! Da . Hotii , criminalii si tot neamul lor sa primeasca 40,50,60,70 de ani de inchisoare .. Sa stea acolo pana putrezesc.

Citisem zilele trecute ca o ” mama ” isi batuse copilul pentru ca nu era cuminte pana l-a invinetit si apoi l-a lipit de perete.. Eii , a primit parca 90 de ani de inchisoare ! 90 ! DADADA ! Si e necesar sa faca 30 de ani ca apoi sa ceara reducerea pedepsei . Ei ?! Pe cand si la noi domnilor deputati ? 

Astept o minune. Astept dreptatea !
Si eu care visez la o cariera in acest domeniu . Cred ca la 30 de ani o sa am deja fire albe. 

Incurajati vedetele sa ucida. Si asa nu platesc cum trebuie .

Patetic.