Ce urasc in perioada asta ?

Pe langa frig .. da , sunt milogii !

Ii urasc incepand din clasa a5a ! 

Da , ma refer la aia care pe ultima suta de metrii se gasesc sa-si mareasca mediile si sa se milogeasca pentru o nota acolo .

Si cand ii mai vad pe unii cu pretentii de lorzi ca au un 6 amarat si au pretentia sa ia 10 !

Se asteapta sa scrie un referat acolo de o pagina , copiat de pe Wikipedia sa-l arunce in fata profesorului si ala sa-i puna un 10 !

Ii urasc incepand cu clasa a5a. Ca-n alea primare nu prea erau din astia , toti aveam FB .. desiiiii , aveam o colega care plangea si de la un – FB .  SERIOS ? Plangea in fata invatatorului pana ii stergea minusul. Penibila fata. Cica acum e o usuratica. Ce ti-e si cu destinul asta..

Adica nu poti veni in ultimele saptamani sa ai pretentia la medii uriase cand tu ai stat tot anu’ si ai frecat-o. Nu , nu poti ! Ma super enerveaza persoanele de genu’ .

Si sa-i vezi cum se linguseeeeeescc pe langa profesori . Pacat ca nu am un pistol sa ma ridic si sa-i impusc fara mila si creierii sa se imprastie pe pereti si apoi sa fac si ” MWHAHAHAHAHA ” si 2 fulgere sa apara in spate.. 

Eu nu-s asa. Adica .. m-as injosi. M-as simti ca ultimul om.  Sa ma lingusesc pe langa profesor. Depinde si de materie. Si stiti ce e absurd? Ca unora chiar le merge pentru ca ii cheama nu stiu cum si taticii lor au bani si influenta.

Nu e corect. Altii se chinuie tot anul sa invete si vine un mare smecheras, cu bani , care e in stare de corigenta dar vai , o profesoara se gandeste sa nu-l lase.  Nu-si invata niciodata , nu raspunde , nu face nimic in lucrari .. de fapt, face de 4 .. si totusi .. se milogeste.. sa-l mai asculte. Din ce fratica? Daca tu niciodata nu inveti .Niciodata. Si nici nu o vei face.

Si totusi ii va merge. Ca de fiecare data. Si va fi  iar slavit pentru ca iar nu a ramas. Extraordinar. Eu una te-as ucide. Si asa respiri degeaba. Dormi , mananci , caci si iar te culci . Nimic nou . Nu produci nimic . Doar consumi atat. Esti un gunoi.

Oricum .. nu conteaza. Noi sa fim sanatosi . Din astia vor fi mereu si nimic nu-i va putea impiedica.

NIMIC . 

Si cand ii vezi pe altii ca-i sustin ” Hai uai du-te , incearca ” 

Dar invata in ceapa ma-tii si tu o lectie , ca oricare , da-ti silinta. Foloseste-ti creierii aia la ceva. Macar odata in viata.

Dar nuuu .. 

Muriti trantorilor !

Inca 17 zile. Hai ca rezistam !

„Tot ce esti , e tot ce ai . ” 

Reclame