De cele mai multe ori te refugiezi in lumea ta . Departe de probleme , cu muzica preferata , cu scenariile tale perfecte..

    Nu-ti pasa de ce e in jurul tau . Incerci sa te detasezi . 

    Dar stii ce faci ? Doar te amagesti .. Melodiile nu-ti vor tine de urat in noapte , desenele nu te vor asculta cand ai probleme, internetul nu-ti va oferi o imbratisare si o vorba buna .. 

    Ai nevoie de oameni . Fie ca vrei sa recunosti ori nu , existenta ta e strans legata de oameni . 

    Oameni cu-n caracter urat, frumos , cu diferite pasiuni .. ai nevoie de ei , in jurul tau . Nu poti trai singur/a. Niciodata.

    Vrei sa te duci la ei , sa le spui ca ai si tu probleme , sa participi la discutii .. sa razi , sa plangi cu ei. Dar nu poti . Pentru ca esti mult , mult prea diferit/a . Nu esti ca ei . Sa te schimbi ? Ar fi in zadar. Ei au deja o parere despre tine . Oricat de multe eforturi ai face , nu poti fi pe placul tuturor . Oricum nici nu trebuie , corect ? 

    Sa plangi ? De ce sa te vada fara puteri ? Si totusi , sufletu-ti plange . Vrei prieteni , vrei viata in jurul tau.. dar esti singur/a. Cu ochii in lacrimi , ei te resping . Ce credeai ? Ca se vor schimba ? Fiecare e pentru el , ai uitat ? Bisericute,grupuri.. daca nu faci parte din ele la momentul oportun degeaba mai incerci. 

    Stiu , nu ai persoanele pe care le-ai dori alaturi si incerci sa le inlocuiesti. Iti dai silinta. Sa fii sociabil/a. Dar nu reusesti.Plansul iti zguduie corpul mult prea slabit de singuratate.. 

   Vezi lumea roind in jurul tau , cum trec pe langa tine exact ca pe langa un obiect folosit. Obisnuieste-te cu ideea. Apeleaza la tine doar cand e nevoie. Esti bun/a doar cand e vorba de istorie ori alte lucruri legate de scoala. Prietenie? Convinge-te ca nu exista intre  multe persoane. 2-3 prieteni deja e prea mult . 

   Si nici EL nu e langa tine acum . Incerci cu disperare sa te agati de ei. De ce depinzi de ei ? Pentru ca asa-i firea umana. Te urasti pentru asta. Si totusi nu ai curajul necesar sa le spui in fata, pentru ca ei nu sunt obligati.. si taci , suferi in tacere. Tacerea ta ar putea zgudui pamantul..

   In final , ai ramas tot cu melodiile tale . Le asculti la infinit facandu-ti rau singur/a .  Ramai puternic/a. Incurajeaza-te singura. Asta e tot ce ti-a ramas. 

  Dar stii ce? Oamenii vin si pleaca.Poate ei nu sunt cei potriviti.Nu mai este mult.Rezista..