Deci e de tot rahatul oameni buni ! E o rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

Cum sa-l trimiti dom’le pe Cezar ala in Suedia ? Serios ? O fi el tanar , arata el bine .. dar nu ii pui o responsabilitate enorma pe umeri doar ca asa ai tu chef  !

Ala canta de parca l-ar strange cineva de oute , serios , de nu . Si nu am chef de comentarii ” ne dam cu parerea cand noi nici atat nu putem ” . Nu omule , dar lasa-i pe altii sa se afirme , altii cu melodii mult mai faine .

Electric Fence spre exemplu. Al doilea an pe locul doi . Anul trecut votati de juriu da cica publicul a ales Mandinga. Anul asta..  iar pe locul doi . Nu vi se pare prea mare coinciiiidenta ? Mie da.

Luminita Anghel : are o voce superba. A luat locul 3 acum nu stiu cati ani . Serios? Sa-i fie date 0 puncte ? O iei in ras. Evident ca ala i-a dat atat doar ca sa castige Cezarica Putulica asta.

Si aia Elena Carstea.. sau cum o fi chemand : serios ?! Dupa ce ca a trait 8785 de ani in America , vine ea , mare vedeta, mare doamna .. sa ne onoreze cu prezenta si vai de mine cat ne iubeste. Se perinda pe la televiziuni, cine si cum a facut-o vedeta. Ma intreb : cui dracu ii pasa ?! Vai de mine dupa operatia aia hai s-o slavim . Tanti , poate ai tu voce, nu zic nu .. dar hai sa nu o punem pe un piedestal.

Vorbeam cu cineva de pe blog , care a dezbatut acelasi subiect.. ca vai de mine , de ce sa trimitem tineri?Ca vai de mine , trebuie oameni cu experienta si-l dadea exemplu pe amaratul de Andrei Leonte ca si tanar. Recunosc, cand a fost la X factor , la inceput mi-a placut cum canta. Apoi o ardea sus si tare ca parintii lui nu au casa, nu au unde sta si totusi erau despartiti si apoi a castigat baietu si s-au impacat.Normal.Sa pape banisorii. Ma lasi ? Se ia dupa voce nu dupa cazuri sociale. Apoi canta aidoma unui plangacios.

Deci .. de ce trebuie tineri ? Avem noi gandirea aia ca trebuie sa castige 857 de concursuri gen ” Mamaia copiilor” sau altele din astea ca sa ajungi sus. Ca trebuie sa te milogesti sa apari pe la televizor .. ori sa ai vreun caz gen Andrei Leonte. Nu ! Cand ai voce,  o ai . Poti sa ai si 12 ani , daca tu canti dumnezeieste , asta e . N-au decat sa se oftice babaciunile.

Si de ce se oftica? Pentru ca pur si simplu nu-nteleg ca le-a trecut vremea. Stiu , nici sa te adaptezi si sa faci muzica de rahat nu e ok .. dar nici asa.Ca vai , ai venit tu din America sa ne reprezinti la Eurovision. Hai ca putem si fara tine. Il trimitem pe tipul asta.. care nici nu cred ca o sa se califice in semifinale.

Pacat.. mare pacat. Se putea si mai bine !

Reclame