Eu sunt microbista. Dar nu una obisnuita. Mare. Ma uit la orice meci . Mai ales la cele ale echipei locale. Si la astea importante , gen echipele nationalei ori cu echipele straine ..

   Dar sincer.. la cum joaca Romania faci ceva pe el microbism si te lasi de meserie. Nu-ti mai vine sa te uiti la meciuri. Sa mai  dai si un sut televizorului , eventual . 

   Adevarul e ca nu aveam sanse cu Olanda. Desigur. Sunt peste noi cu 5857 de clase . Dar nu .. noi avem aceleasi selectioner care a mai fost de 5857 de ori si nu a facut mare branza. Si care ia aceeasi jucatori doar cu scopul de a-i vinde. Evident ca face jumi-juma cu echipele respective. Iei tu 7 jucatori de la STEOAIA doar pentru ca are un parcurs bunicel in campionat. Dar nu-mi pasa bai fratica. Nu-l bagi tu pe Mutu in prima repriza si-l bagi pe Chipciu.. sau pe Adi Popa. Uai Piti ce zici sa iei numai de la Pandurii si Steaua jucatori ? 

   Sau de fapt de ce naiba nu se retrag celelalte echipe sa-i lase sa joace fotbal ? Doar Meme zicea ” Noi ne putem bate cu orice echipa din Europa. Chiar si cu Barcelona ” . Na uai fraiere ca ti-a luat jumatate de echipa la nationala si v-ati batut cu unii dintre  cei mai buni jucatori. Unde era Chiriches jucatorul de 15 milioane de euro ? Era pe …. ! 

   Si tot ziceau comentatorii aia de tot rahatul , vai Steaua a refuzat inainte de meci o oferta de 3 milioane de euro pentru nu stiu ce jucator . Ma lasi frate  ? Astia considera ca toti avem creierii spalati? 

   Ceea ce mi-a facut sangele sa clocoteasca a fost imaginea de la inceputul meciului.  Becali era langa Piturca si gesticula oierul de mama focului . BA OAMENILOR .. BECALI E ATOTSTIITORUL. Asta-l intrece si pe Dumnezeu. El stie de toate. Sa antreneze, sa fie patron , le are cu afacerile , cu sechestrarea oamenilor . Doar cand zici Becali deja zici omul perfect.

    MA LASI ? Sa-i ia dracu si pe el si pe Piturca ca nu face nimic . Nu stiu de ce dracu il tot aduce ca nu face nimic . Da nimic ! Nu mai avem fosti jucatori de valoare . Nu , Piturca e unicul salvator. Ei , prefer atunci sa ma scufund , odata cu planeta , vorba lui Copos decat sa ma salveze figurantul ala.

   Hai ca nu aveam sanse cu Olanda dar cu UNGARIA ? Da-o-n ceapa ma-sii de treaba ! Suntem varza. Tochituraaaaaaa. Nimic bun . Zero ! Stiti ce-mi doresc ? Sa ne-o luam de la toate . Sa ne bata mar de sa ne iasa fotbalul pe nas . 

  Dar ce sa te faci cu Sandu si cu Dragomir. Cel putin cel din urma e cel mai mare pupincurist. Inainte de meciul cu Ungaria zicea” Vai , da avem sanse ” . Si dupa meci , cand a vazut si el cat de prost jucam ” A, avem bulan nene , mare bulan ! ” . 

   El e ca vremea. Se schimba mai ceva ca ea de fapt . Iar Sandu … sa iasa naibii la pensie. Aceeasi de 20 de ani si nimic bun. Mondiale ? Mai asteptati pana prin 2594 cand niste roboti super inteligenti ne vor duce si pe noi . Dar daca stau mai bine si ma gandesc .. Romania e in urma cu toate, deci vom fi bata si la capitolul ala. 

  Dar stiti cum se spune sa nu-ti abandonezi echipe cand e in colaps.. nu , dar nici mult nu mai este . Vor trece poate zeci de ani pana se vor mai naste jucatori buni ! Am zis de Mutu . Adica poate si el a mai dat-o in bara in ultima vreme.. dar sincer nu cred ca gresea la goluri asa cum au facut-o jucatorii exceptionali ai Stelei ! 

  Da, se observa ura mea fata de SteOAIA. Si o sa fac un post special pentru asta..

  Pana atunci ..cu jumatate de glas ” HAI ROMANIA ! „