Lumea-i revoltata de EUROVISIONUL VIETII ! 

                De ce oare nu intelege lumea asta ca Romania nu poate castiga ? Cand am fost pe locul 3 a fost o minune . TOTUL E POLITIC. Sa va intre in cap. Cine suntem nooooooooi ? Daca il intrebi pe unul din Franta unde e Romania habar nu are. 

               SUNTEM ZERO. NIMICCCC . Si Cezarica Putulica asta. De ce-l urati atat de mult ? Doar oamenii slabi urasc. Bai fratilor ceva voce tipul ala are .. nu degeaba are studiile alea desi se pot cumpara. A cantat live la Serviciul Roman de Meserie , deci are oleaca. 

              Problema e ca si-a ales melodia gresita si concursul gresit. 

              Asa ca lasati nu mai suferiti atat 😆 si cautati subiecteeeeeeeeeeee . Asta e. Anul viitor. Poateee la anul o sa participe Electric Sunta. Juriul ala o sa in calcul si voturile publicului. Nu doar sa castige niste compozitori o caruta de bani.

             Si acum alt necaz.. Becali la puscarieeeeeeeeeee . Nts nts ! Va dati seama ? Garantez c-ati vrea sa stati la inchisoare in conditiile pe care le va avea el. 😆 Ca cica pamantul e sfant dar totusi vroia sa fuga gagiul.. si apoi PONTA , PREMIERUL ROMANIEI a zis ca-l apreciaza. BAI BAIATULEEEE. CUM sa zici asa ceva?  Ca persoana poti sa-l si iubesti … dar in fata natiunii nu zici asa ceva cand e-n proces. Si apoi Becali ca vai cei care mi-au facut rau o sa plateasca.. nu vreau sa zic de cele 3 judecatoare dar.. OH GOD . Daca ajung si eu una, sa dea Domnul lumea o sa ma urascaaa. CE SENTIMENT FRUMOS . MIRIFIC !

            Bun .. deci incepe sa se faca cu adevarat dreptate in tara asta? SA NU NE PIERDEM SPERAAAANTAAAAA . 

           Veselia mea excesiva si cuvintele aruncate aiurea se incheie aici. Maine am teza la economie si o sa fie superrrr greeeeeuuu si o sa va multumesc cu anticipatie pentru „succesuri ” .. INCA 2 SI GATA ANUL SCOLAR PENTRU MINE . VREAU VACANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !

          Hai saptamana frumoasaa ! Hahahaa.